Studiekeuze

Je krijgt van mij de handvatten om met jouw persoonlijke natuur &  goesting de keuze te maken die het allerbeste bij jou past.

Je wilt graag studeren maar weet niet wat? Je wilt weten wat er allemaal bij jou past in plaats van in welke vakjes jij past? 

Wil jij ontdekken wat jou écht drijft, waar je energie van krijgt en waar jouw ogen van gaan blinken? Het ideale recept om de juiste studiekeuze te maken?

Ik geef je een perfect zicht op jouw natuurlijke aanleg, jouw groeipotentieel en jouw intrinsieke motivatie!

Hoe? Door een KernTalentenanalyse! Zo krijg je een zicht op jouw 23 KernTalenten en hoe jij jouw studiekeuze hierop kunt afstemmen.

Je krijgt van mij een simpele & overzichtelijke (maar wel uitgebreide!) huiswerkoefening mee, tijdens het opvolggesprek bespreken we jouw uitkomsten en finaliseren we jouw uiteindelijke keuze!

  Mooi meegenomen:
  Na de KernTalentenanalyse krijg je een levenslang geldig rapport mee naar huis. Dit gebruik je voor je studiekeuze-oefening, en kun je nadien op elk kruispunt in je leven en op elk keuzemoment terug bij de hand nemen om goed te checken of de volgende beslissing echt bij jou zal passen!

  Hoe lang duurt dit?
  Online vragenlijst: 30 minuten
  KernTalentenanalyse: 2 uur
  Studiekeuze-oefening: bepaal je helemaal zelf
  Opvolggesprek: 1u

  Prijs
  € 515 exclusief btw
  € 623,15 inclusief btw

  Ik ga jou niet vertellen in welk hokje jij past of wat je moét kiezen! Ik geef je de handvaten om concreet aan de slag te gaan met je huiswerkoefening, hoe jij deze invult is jouw verantwoordelijkheid.
  Net zoals het de mijne is om jou alle mogelijke tools aan te reiken om de perfecte keuze te maken.

  Ik ga jou niet vertellen in welk hokje jij past of wat je moét kiezen! Ik geef je de handvaten om concreet aan de slag te gaan met je huiswerkoefening, hoe jij deze invult is jouw verantwoordelijkheid, net zoals het de mijne is om jou alle mogelijke tools aan te reiken om de perfecte keuze te maken.

  Wat klanten zeggen

  Met de resultaten van de KernTalentenanalyse ging ik na in welke mate ik mij een job of studierichting kon inbeelden. Dit is voor mij een groot voordeel geweest bij het beslissen!

  Benjamin C. - Student

  Ook wanneer je jezelf heel goed kent, laat de KernTalentenananlyse je op een andere manier kijken naar je talenten en vooral naar hoe je deze talenten optimaal kan benutten.

  Ellen B. - Accountmanager

  De KernTalentenananlyse is ontzettend accuraat. Ik weet nu 100 % zeker wat mijn sterke punten zijn en waar ik echt gelukkig van word.

  Emilie - Vastgoedontwikkelaar

  Wouter probeert je terug te brengen naar je herinnering en moedigt je aan om te graven naar je verborgen kwaliteiten. Als je op zoek bent naar je eerste jobervaring, ontdek dan eerst je KernTalenten. 

  Ophélie J. - Journaliste

  Ik had geen enkel idee welke richting ik met mijn leven uit wou gaan. Het was een zeer aangename verrassing om te zien hoe nauwkeurig de analyse was en hoe hard ik mezelf herkende in de uitkomst. Ik gebruik de resultaten voor alle volgende grote beslissingen in mijn leven.

  Ruben L. - Barman

  Vraag hier jouw kennismakingsgesprek aan

  Wouter Sterkendries Pentricore

  Waarover wil je een gesprek?

  4 + 15 =