Wouter Sterkendries

Hoi! Ik ben Wouter Sterkendries en al 10 jaar gepassioneerd Coretalents-analist. Met deze prachtige methode begeleid ik mensen en bedrijven die op een rond punt staan en keuzes willen en/of moeten maken.

De naam Pentricore is een samenvoeging van Penrose’s Triangle (het logo) en Coretalents (kerntalenten). De Met de Coretalents-methode open ik jouw voorraadkast (‘pantry’ in het engels – Pentri), jouw schatkist aan persoonlijke talenten, drijfveren, intrinsieke motivatie, energiegevers, oogblinkers, … zodat jij een genuanceerd en helder beeld krijgt van hoe jij nu precies in elkaar zit en hoe je hier concreet mee aan de slag gaat zodat je de allerbeste keuze kunt maken! 

Het is mijn droom om zo veel mogelijk mensen al zo vroeg mogelijk te kunnen laten kennismaken met hun kerntalenten. Zodat iedereen zijn potentieel ten volle kan benutten en kan streven naar maximale zelfontplooiing. 

Zodat je weet waar je écht blij van wordt, en waar je écht goed in kunt worden.

Voor Pentricore doe ik studiekeuzebegeleidingen, loopbaanbegeleidingen en bedrijfsprojecten.

Voor Coretalents beheer ik mee de administratie van het Coretalents Loopbaancentrum (60 loopbaanbegeleiders), verzorg ik opdrachten in het kader van opvolging en successie in familiebedrijven via de Bank van Breda en beheer ik de social media.

“Je kerntalenten kennen, dat is kiezen vanuit je kracht”